Hurum Sjakklubb deler inn i barn, unge, unge voksne og voksne
  • Voksne – det vil si 26 år og eldre – er det kr. 1.000,00 pr. år
  • Barn, unge og unge voksne, altså opp til 26 år, er det kr. 500,00 pr. år
  • Støttemedlem – det er også mulig å være støttemedlem for Hurum Sjakklubb, prisen er satt til kroner 200,00 pr. år

For å kunne delta i sjakkturneringer, fordrer det at man er medlem av en sjakklubb tilknyttet Norges Sjakkforbund og, hva gjelder alle opp til 26 år, Ungdommens Sjakkforbund.

Hva får man igjen for medlemskapet

Jo, blant annet som bildet viser, i slutten av juni 2018, ble barna tilbudt tur til Grenland Sjakkfestival, arrangert av brødrene Kjetil og Espen Lie To av Norges aller fremste sjakkspillere, der Kjetil også kan skilte med NM-tittel. Her fikk de muligheten både å møte og å spille mot verdens beste sjakkspiller, Magnus Carlsen

Man får med andre ord være med på enkelte turer, man kan delta fritt i turneringer over hele landet, gitt at arrangørklubben er medlem av enten NSF – Norges Sjakkforbund eller USF – Ungdommens Sjakkforbund. Hva gjelder reiseutgifter, strekker klubben seg langt med å dekke dette, men når det inngår lengre reiser, fly, tog osv., vil vi neppe kunne dekke alt.

Norsk Sjakkblad og Førsteraden

For medlemmene, barn og unge, mottar man magasinet Førsteraden tre – fire ganger i året. Hva gjelder unge voksne og voksne, så mottar vi magasinet Norsk Sjakkblad det samme antall ganger.

Støttemedlem

Å være støttemedlem for Hurum Sjakklubb, ved siden av at man støtter en lokal sjakklubb, har man også mulighet til å delta på vår cafésjakk, enten på Sætre Gård eller på Cæsar Café og Pizzabar, begge med beliggenhet i Sætre sentrum. Men man støttemedlemskap gir ikke muligheter for å være med i turneringer. Annonseringen foregår på våre Facebook-sider – ved siden av her, på vår hjemmeside