En inspirasjon til fortsettelse

Ragnar Edvardsen møtte presis, og ungene satt som tente skolelys. Jenter som gutter, og selvfølgelig også noen av oss voksne. Dette var utvilsomt midt i blinken, og hvorfor vi ikke har gjort dette tidligere, vel, det tar leder ansvaret for. Det ble en time, en klokketime, til undervisning, og Ragnar viste oss både «sølvspringer» og «bronsespringer.» En terminologi som nok var nytt for de fleste av oss. Det er ikke noe mer komplisert enn at det antyder vanskelighetsgraden og har altså ikke noe med springeren som brikke å gjøre.

Vi gleder oss til fortsettelsen

Det var tilbakemeldingen vi fikk fra både foreldre og barna selv, og som leder av Hurum Sjakklubb kan jeg være med å underskrive på det. I skrivende stund, er det kun fire dager og noen timer igjen. Vi kan knapt vente

En leders oppgave er å ta folk fra der de er til der de aldri har vært.

henry kissinger – amerikansk utenriksminister 1973 – 1977 – nobelprisvinner 1973
Translate »
RSS
Follow by Email